जसोल री धणीयाणी म्हारी | Jasol Ri Dhaniyani Mhari Lyrics

Join WhatsApp

Join Now

Join Telegram

Join Now

Last updated on July 21st, 2024 at 04:29 pm

Jasol Ri Dhaniyani Mhari Song Lyrics

जसोल री धणीयाणी म्हारी सोंग माता भटियाणी जी के चरणों में एक भक्त की छोटी सी अरदास है, कालिडा भमर गीत के हिट वर्जन की धून पर ये गीत लिखा गया है, जो की आपको जरुर पसंद आएगा.
इस गीत को बारोट फिल्म्स के बैनर तले निर्माता राजेश बारोट ने प्रस्तुत किया है, जो एक बहुत ही बढ़िया प्रयास है, माँ की भक्तिमय भेंट को लिखा है गीतकार हितेश चौधरी ने, और इसे सुरों से सजाया है, राजस्थान की शान श्री शंकर माहेश्वरी व सोनू माहेश्वरी ने, और इसे संगीतबद्ध किया है शंकर माहेश्वरी ने.
माँ भटियाणी जी का ये गीत एक अलग अंदाज में पेश किया गया है, जिसपे अगर गरबा नृत्य किया जाए तो बेहतरीन हो सकता है, हमें आशा है की नवरात्री में ये भजन गरबे में भी खूब बजाय जाएगा.
jasol ri dhaniyani mhari lyrics

भटियाणी म्हारी सोगं लिरिक्स

जसोल री धणीयाणी म्हारी, देवळ में सतराई थारी
पूरी करो अरदास रे,
भटियाणी म्हारी
भगत आवे शरणे थारे, मूरत थारी मन ने भावे
महिमा
रो नहीं पार रे, भटियाणी म्हारी
मरुधर रो भाग जगायो, जसोल में निवास बणायो
कियो जग रो कल्याण रे,
मावडली म्हारी
तारणहारी मात भवानी, जोगमाया हे जीवनदानी
होमु एक
वार भाळ रे, माजिसा म्हारी
थाने सिमरु थाने ध्यावु, गुणला थारा म्हे तो गावूं
बस थारो आधार रे,
कुलदेवी म्हारी
नहीं बणे जद काम म्हारो, लेवु माजिसा नाम थारो
कर
दीजो बेडा पार रे, भटियाणी म्हारी
तेरस वालो मेलो भरिजे, कर जोड़े सब काम बणीजे
निमण करू हाथ झालो,
मावडली म्हारी
सर पे सोवे रखडी माता, खाली नी कोई दर सु जाता
एडी
है थारी शान रे, माजिसा म्हारी
भेंट जो लावे आपने भावे, मनचाहा फल सब ही पावे
रंक बणे है राव रे,
कुलदेवी म्हारी
राजेश बारोट शरणे आवे, माजिसा ने खूब मनावे
बालक
री पुरो आस रे, भटियाणी म्हारी
SONGJASOL RI DHANIYANI MHARI
SINGERShankar Maheshwari, Sonu Maheshwari
LYRICSHitesh Choudhary – 9892298545
MUSICSHANKAR MAHESHWARI
PRODUCERRAJESH BAROT
BANNERBAROT FILMS

Lyrics In English

Jasol Ri Dhaniyani Mhari
Deval Mein Satrai Thari
Puri Karo Ardas Re
Bhatiyani Mhari
Bhagat Aave Sharne Thare
Murat Thari Man Ne Bhave
Mahima Ro Nahi Paar Re
Bhatiyani Mhari
Marudhar Ro Bhag Jagayo
Jasol Mein Nivas Banayo
Kiyo Jag Ro Kalyan Re
Mavadali Mhari
Taaranhari Maat Bhawani
Jogmaya He Jivandani
Homu Ek Vaar Bhaal Re
Majisa Mhari
Thane Simru Thane Dhyavu
Gunala Thara Mhe To Gaanvu
Bas Tharo Aadhar Re
Kuldevi Mhari
Nahi Bane Jad Kaam Mharo
Levu Majisa Naam Tharo
Kar Dijo Beda Paar Re
Bhatiyani Mhari
Teras Valo Melo Bharije
Kar Jode Sab Kaam Banije
Niman Karu Haath Jhalo
Mavadali Mhari
Sar Pe Sove Rakhdi Mata
Khali Ni Koi Dar Su Jata
Edi Hai Thari Shan Re
Majisa Mhari
Bhent Jo Laave Aapne Bhave
Manchaha Phal Sab Hi Paave
Runk Bane Hai Raav Re
Kuldevi Mhari
Rajesh Barot Sharne Aave
Majisa Ne Khub Manave
Baalak Ri Puri Aas Re
Bhatiyani Mhari

Hi, I'm Hitesh Choudhary (Lyricist), founder of NVH FILMS. A blog that provides authentic information, tips & education regarding manch sanchalan, anchoring, speech & public speaking.

Leave a Comment